בכולנו חבוי שף / גורמה קוויקי

יש מתכונים שחבל לי לשמור בבטן, באמת. בקר ביין – מרשים, טעים וזמן ההכנה הוא כלום בערך.מתאים לחג, לארוחת שישי או סתם לערב רומנטי: קנו נתח של צלעות, כתף, צלי כתף, צ'ך או כל נתח שממליצים לכם לבישול ארוך. קנו בקבוק יין אדום שאתם אוהבים (או שבמבצע). טגנו קלות את הנתח שפולפל והומלח מכל צדדיו, במהלך הטיגון הוסיפו 2 בצלים קצוצים גס שייטגנו יחד עם הבשר. כשהכל "סגור" ומטוגן קלות שפכו פנימה את כל היין שבבקבוק. אפשר להניח בפנים קצת רוזמרין לא חובה. לסגור ואחרי רתיחה להנמיך לאיזה שעתיים וללכת לבהות באיזה מסך. להפוך מדי פעם שיקבל טעמים. מתאים לפירה או אורז. בתיאבון.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

14 − eight =