הקצביה

bucheri3

ברילוצ'ה בארגנטינה היא עיר ציורית ונפלאה בה כפי שמסופר, אנשים אוכלים סטייק ושותים יין עד שבוכים מהנאה. בוצ'רי דה ברילוצ'ה נמצאת ברמת החייל ומציעה קונספט המזכיר את חווית האכילה בארגנטינה. אחרי שמתיישבים ומזמינים מנות ראשונות, ניגשים לקצביה שם נותן אינפורמציה והמלצה קצב אישי (בהמשך מסתבר שמדובר באיש מכירות לכל דבר), בוחרים נתחים, יש מחירון לפי 100 גרם. לקחנו 1 קציצת טלה, 1נקניקיית צ'וריסו, 4 פרוסות דקיקות כמו נקניק של פיקניה, 2 קוביות פילה קטנות, 2 צלעות טלה מזעריות וסטייק. לא ממש הבנו כמה כל דבר שוקל, לא עשינו את החשבון והמחירון היה נראה לגמרי סביר.

חזרנו לנשנש 2 מנות ראשונות (קרפצ'יו מאד טעים וניוקי שקדי עגל, קצת כבד), ואז הוגשו לנו על מנגל נתחי הבשר יחד עם צלחת תפוחי אדמה תלויים, תירס ובצל שרוף. הבשר היה מאד טעים ונעשה במידה הנכונה והמדויקת.

שתינו יין הבית, יין אדום יבש לא משובח מדי ולא רע. כוס מתמלאת בשיטת REFILL עלתה ק 28 שקלים.

גם קינחנו במגדל ברולה (קינוח חצי קפוא וטעים מאד) ועם עוד מנה שוקולדית.

המסעדה קטנה מאד אבל יש בה תחושה נעימה ועיצוב מרגיע וביתי, אבל חכו עם המרגיע זה זמני לגמרי….

נהנינו יחסית מהארוחה ומהשירות אבל הלסתות קצת נשמטו כשלארוחה של 3 אנשים קיבלנו חשבון של 864 ₪… אולי זה היה מתבקש לעשות מתמטיקה בעמדת הקצב אבל לא נראה שמישהו עושה את זה והשיטה עובדת.

שילמנו את ה-1,000 כולל טיפ ויצאנו שבעים אבל בתחושה לא נוחה של הפתעה.

למי שידו משגת ואין לו מגבלה תקציבית המקום מומלץ (מעריצי בשר), לאזרח הממוצע זה עשוי להיות קצת כבד…

בוצ'רי דה ברילוצ'ה, הברזל 4 רמת החייל תל אביב.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *