נוטף ולח

כשהייתי ילדה היה מקום קטנטן וצפוף בנתניה שהיו בו רק עופות בגריל. ביום שישי היה תור ארוך משתרך וכולם עמדו בסבלנות לקנות רק אצלו. היו אולי 2 סוגי תוספות ועד היום אני זוכרת את הטעם הייחודי לו. לימים מסתבר שבכל עיר היה אחד כזה. עם חלוף השנים די נכחד הקונספט ומסעדות נפתחות וצצות כמו פטריות אחרי הגשם. בבית מעולם לא הצלחתי לשחזר את הטעם בעצמי של העוף הנוטף הזה שהסתובב לו שם על השיפוד. הכי קרוב שיצא לי זה היום במקרה שיצאתי מפגישה בחולון גוועת ברעב ונתקלתי ב"עוף אקספרס", מסעדת בשרים מהירה שמרחוק ראיתי בה את שדרת השיפודים עם העופות המסתובבים. על המקום הזמנתי עסקית עם חצי עוף אותו "פירקתי" בהנאה רבה (סליחה מכל הטבעוניים). ראיתי שבימי שישי יש להם מבצע של עוף שלם עם תוספות. שלחתי את בעלולו יום למחרת כל הדרך לחולון לקחת לנו את הנ"ל ולחסוך לי בישולים לשבת. אהבתי את הטעם, אהבתי גם את המחיר וכמובן שאהבתי את הפטור מתורנות מטבח

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

15 + thirteen =